Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Eskilstuna Södra FF P8–9

Följ

P8–9

Följ oss för uppdateringar
Följ
Eskilstuna Södra FF
Fotboll
P8–9
Pojkar 12 Kompisligan Grp grön

Match

Eskilstuna Södra FF P12 Svart

11 - 0
Skogsängens IP
23 april 2017
15:00

Vingåkers IF

Referat

Referat: Eskilstuna Södra FF P12 Svart - Vingåkers IF

Seriepremiär!!!                   
Hur bra känns det inte egentligen med seriepremiär?! Hur bra som helst skulle vi vilja påstå!    
Vi har laddat upp med allt tänkbart i omklädningsrummet, liniment och hela kalaset! Är det premiär så är det! Killarna får lite extra omvårdnad, Tures pappa Lars är med som matchvärd och förbereder sig med laget. Allt känns tip top!!           
Lars välkomnar och tar emot dagens motståndare som är Vingåker. Vi vet inte mycket om dem egentligen, så vi pratar mycket om att verkligen gå ut där och ta tag i matchen direkt. Viktigt att få en bra start!!   
Killarna är riktigt taggade och sätter full fart direkt! Vi har lite nya konstellationer i laget, som ger effekt på en gång, Anton "Ankan" Andersson bli premiärskytt för Södra då vi tar ledningen i matchen, kul, grattis Ankan!! (hans första av tot 3 mål idag)   Vi rullar bra boll, sätter hög press, och kopplar tidigt greppet om matchen. Ovanan av att spela 9manna är ganska tydlig hos gästerna, men de lirar stundtals riktigt bra boll när de väl utnyttjar ytorna som finns på den nu ganska mycket större planen,  men vi har bestämt oss, o vi jobbar ihop som ett lag över hela planen!!         
Vi har dessutom målskyttar i samtliga anfallare idag, Nisse Ankan o Vicke, likväl som mittfältare som Efdon och Anton-LU, det är lite extra kul.   Matchen som helhet dominerar vi, och Vingåker tappar glassen lite efter att målen börjar trilla in, och humöret börjar tryta, såklart. Medans vi har det lätt och alla vill vara med och passa och/eller göra mål. Vi är det klart bättre laget även om 11-0 kanske är lite i överkant, så ska killarna ha beröm för sitt fina spel, passningspel och inställning, vi ville mycket idag! Och det gav utdelning!  Fortsätt så killar!!         
Vi tackar publik och fikabordet, vi tackar Vingåker för en bra genomförd match, och säger på återseende.    / Dennis Adde Robban Jonas

Andra möten i serien